2016-2018


Bli medlem!


Vil du bli medlem av Haldenstøverklubben?

Valpekjøpere får det første året gratis.Som regel  meldes man automatisk inn av oppdretter.


Klubben tar gjerne imot andre medlemmer også:

Klubbmedlem kr 250,- Familiemedlemskap kr   350,-  Kontakt klubbens kasserer eller meld deg inn via "min side" på nkk.no dersom du vil bli medlem i Haldenstøverklubben.Støtt Haldenstøverklubben med din Grasrotandel i forbindelse med spill på Norsk Tipping.

Dette kan du be om hos din kommisjonær, eller sende SMS:

"Grasrotandelen 912531392" til 2020.

  Velkommen til Haldenstøverklubben

2016-2018


23.12.18

Haldenstøverklubben ønsker alle en God Jul og et Godt Nyttår!


16.12.18

Det er flere hunder som gått jaktprøve i desember. Slevikas Zorro til Strøm jaget til 1ÅP hare. PA Molly til Gjeruldsen/Eriksen har jaget til 1 ÅP hare.

Krøsa Maija til Skyberg/Ekern  jaget til 1 ÅP hare på damekampen i Aust-Agder hhk. Maija ble beste langbeinte hund.

Geitmyra´s Alma til Backman jaget til 3ÅP hare på damekampen i Aust-Agder hhk. Alma ble nest beste langbeinte hund på prøven.


12.12.18

Toya til Øistad blir parret med N SE UCH NJCH Monty i uke 50. Se valpesiden for info.

2 Haldenstøvere er påmeldt på damekampen i regi av Aust-Agder hhk til helgen. Krøsa Maija til Skyberg og Geitmyra´s Alma til Backman.

Medlemsblad er på tur ut til medlemmenes postkasser. Satser på at de kommer frem før jul.


27.11.18

Valpesiden er oppdatert. Flere nye planlagte parringer oppført.


23.11.18

Medlemsbladet er sendt til trykkeriet og kommer forhåpentligvis i postkassene før jul.

Geitmyra´s Ella til Nyström har jaget til en 2ÅP rev i Sverige og Patton til Martinsen har jaget til en 3ÅP hare. Oppfordrer alle til å fortsette å melde på prøver!


02.10.18

Klubbmesterskapet 2018 er dessverre avlyst da det er for få påmeldte til prøven. Oppfordrer alle til å melde på åpen prøve i egen lokal harehundklubb.

Så langt i høst er det to hunder som jaget til premie på prøve. Geitmyras Korak til Gøran Westvang jaget til 2ÅP og N SE UCH NJCH Monty til Caroline Backman jaget til 3 ÅP under Damekampen i Norsk harehundklubb.

Ønsker at resultater fra jaktprøver sendes på mail til klubbens leder, carrozo1@hotmail.com.


18.08.18

Sett av helgen 5-6 okt. Da arrangeres klubbmesterskapet i samarbeid med Vestoppland hhk. Selve KM går på lørdag 6.okt. Stamkvarter blir også denne gang på Osbakken. Info om KM og påmelding kommer i eget brev til klubbens betalende medlemmer i starten av september. Håper vi ses!


14.08.18

Styret takker for en fin helg med Haldenstøvertreff og årsmøte. Info og bilder fra helgen ligger under "årsmøter og treff" og under "konkurranser".


02.08.18

Referater fra klubbens møter er oppdatert. Kan leses under "møtereferater". Noen referater er redigert før publisering på nettsiden.


31.07.18

Håper alle har hatt en fin sommer så langt. Årsmøtet nærmer seg og det ser ut som det kan bli bra oppmøte på både treffet og på utstillingen på søndag. Husk og ta med egen grillmat (satser på at det er lov å grille på campingen den kvelden) og noe å sitte på.

Det er gjennomført en parring, se valpesiden for mer info.

Ellers ser det ut som at vi er litt uheldige med valpeproduksjonen så langt i år. Flere parringer som ikke resultert i valper. Men dette merkes jo ekstra godt i en så liten rase. Håper tispeeierne fortsetter å planlegge kull, noe vi absolutt trenger.

Ønsker alle en fortsatt fin sommer!


15.06.18

Forslaget til ny lovmal for Haldenstøverklubben er lagt ut for gjennomlesing. Forslaget vil bli egen sak på årsmøtet.


05.06.18

HUNDEN ER SOLGT. Haldenstøver hannhund født 2014 selges. Les mer på Hunder selges eller omplasseres.

Saker som ønskes behandlet på årsmøtet, må være styret ihende seinest 2 uker før årsmøtet.


31.05.18

Valpesiden er oppdatert med en inseminering.

Gratulerer til Bekim Sekiraqa og Tio med sitt andre Cert på utstilling i helgen som var!

Haldenstøverrasen ble representert av 4 hunder og eiere på Bygdø Kongsgård 26.mai i forbindelse med utstillingen for særnorske dyreraser. Takk til dere som stilte opp!


28.05.18

Alle forhåndsreserverte hytter på Sveastranda camping i fbm årsmøtet er reservert. Trenger du hytte, telt- eller campingvognplass så må du selv kontakte campingen for bestilling. Telefonnummer står på siden om årsmøtet 2018.

Medlemsblad 1-18 er sendt til trykkeri og kan forventes å komme i postkassa i løpet av noen uker. Der står også invitasjonen til årsmøtet.


02.05.18

Valpesiden er oppdatert.

Skal du ha hytte til årsmøtet så er det kun 3 hytter igjen av de 10 som klubben har reservert. Oppdatert info om årsmøtet 2018.


19.04.18

Alle valper etter Turid og Monty er solgt.

Klubben har fått spørsmål om deltagelse på utstilling for særnorske dyreraser på Bygdø Kongsgård 26.mai kl 11-15. Her kan dere møte noen flotte representanter for rasen sammen med sine eiere.


25.03.18

Ny hannhund på hannhundlista.

Ønsker alle en riktig God påske!


23.03.18

Klubben deler ut en utmerkelse til "Årets utstiller" på årsmøtet. Har du og hunden vært på noen utstillinger i løpet av 2017 og du ønsker å være med i denne konkurransen så send mail til klubbens sekretær med oppnådde resultater i utstillingsringen. Det er fra i år bare de som sender inn resultater som er med i konkurransen. Mail sendes til Inger.Randi.Islandsmoen.Kleven@sor-aurdal.kommune.no


19.03.18

4 valper ble født etter Turid og N SE UCH NJCH Monty 16/3. 2 tisper og 2 hanner. Oppdretter Svein Ivar Larsen, Skjeberg.

Ny planlagt parring er lagt til på valpesiden.


12.03.18

Dessverre blir det ingen valper etter Krøsa-Maija og CS Glunt i denne omgang. De parres på nytt ved neste løpetid.

Informasjon om årsmøte og treff er lagt ut under "Årsmøte og treff 2018".


04.03.18

Hannhundlista er oppdatert med en ny hannhund.


15.02.18

Turid er bekreftet drektig etter parring med Monty. Valper forventes i uke 11. Se valpesiden for mer info.

Klubbens tidligere nettadresse (haldenstøverklubben.no) vil ikke lenger være i bruk og vi blir derfor ikke sendt videre til nye nettadresse som tidligere. Fra nå av må adressen haldenstoverklubben.com brukes for å komme til vår nettside.


02.02.18

Klubben har som mål at det skal komme 2 utgaver av "Haldenstøvern" hvert år i tillegg til at vi kan få stoff publisert i "Harehunden" 2 ganger i året. Hvis noen har lyst å skrive litt til Haldenstøveren, som kommer i postkassa utover våren, setter vi veldig pris på det. Teksten kan omhandle alt fra en annerledes jakthistorie til dagen første haren vært skutt osv. Her er det ingen begrensninger.

Bilder er også noe vi ønsker. Stoff og bilder kan sendes til klubbens leder på mail.

Dessverre kom ikke innsendt stoff med på trykk i siste nummer av Harehunden, dette var rett og slett en glipp av redaktøren. Men det vil komme med i neste nummer, selv om det da ikke er "siste nytt".

Så langt i år er to parringer gjennomført, så nå krysser vi fingrene for at det resulterer i valpekull.


10.01.18

Godt nyttår!

Det nye året har allerede startet bra med en gjennomført parring mellom Haldis og Monty.

Krøsa Maija har fått løpetid og vil parres med Glunt i løpet av noen dager. Valpesiden er oppdatert.


Haldenstøverklubben har vært år kåring av "årets hunder". Vi oppfordrer spesielt alle som bruker hunden på rev til å melde på en jaktprøve da vi ikke har hatt noen kandidater til "årets revehund" på flere år. Her er mulighetene gode for at akkurat din hund blir årets revehund og mottar flotte premier på årsmøtet.

Ellers oppfordrer vi alle som har en prøveklar hund til å melde på prøve før sesongen er over. Jaktprøveresultater er kjempeviktig for vår lille rase.


18.12.17.

Flere hunder har gjort det bra på jaktprøve nå i årets siste dager. NUCH Sara til Halvorsen jaget til 2EP forrige helg.  Pan til Kirkerud har jaget til 1ÅP og Lisa II til Snopestad fikk en 3 ÅP. Gratulerer alle sammen.

Haldenstøverklubben vil passe på og ønsker alle medlemmer en riktig GOD JUL.


27.11.17

Vi gratulerer Boris til Jan Willy og Jan Olav Halvorsen som med sin sterke 1.premie ble vinner i klubbmesterskapet for støvere i hjemmeklubben Aust-agder harehundklubb.


08.11.17

Ny planlagt parring ligger på valpesiden. Resultater fra helgens klubbmesterskap ligger under klubbmesterskap.


05.11.17

Da er Klubbmesterskapet 2017 overstått. Det var 8 deltakere som gikk prøve i området Totenåsen, Gransmarka og Hurdal. De fleste slet med dårlig vittring og skarpt føre, men INT N UCH Krøsa Maija til Jan Arne Haugom klarte, som eneste hund, og jage til 1.premie. Gratulerer med seiern! På andre plass kom Pan til Dan Kenneth Kirkerud med 102poeng og tredje plassen gikk til Haldis og Svein Ivar Larsen med 67poeng. Vi takker alle deltagere for en hyggelig helg og ønsker dere velkommen tilbake til neste års klubbmesterskap.

Takker også Thor M Karlsrud som sponsret med hundemat til de 3 beste ekvipasjene.


24.10.17

Påmeldingsfristen til Klubbmesterskapet 2017 er nå passert og det er med stor glede vi kan skrive at 8 ekvipasjer er påmeldt. Program for KM, deltakerliste og liste over dommere sendes ut til påmeldte i løpet av denne uken. Info vil også legges ut på nettsiden under Klubbmesterskap 2017.


10.10.17

Ny side med informasjon om klubbmesterskapet ligger nå ute. Det er per dags dato 3 påmeldte hunder. Vi har plass til flere, så meld på hunden din. Påmeldingsfrist 22.okt.


22.09.17

En rettelse angående påmelding til klubbmesterskapet 4.november. Da det ikke er mulighet for og melde på klubbmesterskapet direkte på web så må påmeldinger sendes til Caroline Backman på mail eller post. Bruk vanlig påmeldingsskjema.  Dette sammen med en kopi av stamtavle og vaksinasjonsattest.

Når vi ser at det er nok påmeldte hunder til å gjennomføre mesterskapet kan 350kr betales inn på klubbens konto og merkes med navn og klubbmesterskap. Ved spørsmål, ta kontakt med noen av oss i styret.


10.09.17.

Årets klubbmesterskap avholdes i samarbeid med Vestoppland hhk lørdag 4.november.

Invitasjonen ligger i medlemsbladet "Haldenstøver´n" som kommer ut til alle medlemmer under førstkommende uke.


17.08.17.

Jaktsesongen nærmer seg med stormskritt. Haldenstøverklubben ønsker alle lykke til i skogen og håper på økt deltakelse på jaktprøve utover sesongen.

NO50384/15 RR Sara til Jan Willy og Jan Olav Halvorsen ble Norsk utstillings champion på Aust-agder hhk´s utstilling 12/8-17. Gratulerer! Utstillingsresultater er oppdatert.

Høstens medlemsblad er sendt til trykkeri og sendes ut til alle medlemmer innom kort tid.


08.08.17.

Alle valper født i 2017 er nå solgt.

Haldenstøverklær som er bestilt er nå ferdige og blir levert før helgen. Dere som ikke har avtalt sending i post kan hente klær på Elverum lørdag 12/8 fra kl 9.00. Vi har bod på Prestøya i forbindelse med hundeutstillingen.


23.07.17

Det er fortsatt en ledig hanne i kullet hos Thor M Karlsrud.

Haldenstøverklubben har stand på Elverum lørdag 12.aug under de Nordiske jakt-og fiskedagene. Håper at alle som er på Elverum stikker innom vår bod for en hyggelig Haldenstøverprat.

Klær som er bestilt kommer i begynnelsen av august, pga ferie på trykkeriet.

Ønsker alle en fortsatt fin sommer!


27.06.17

Det er til og med mandag 3.juli- 17 mulig å forhåndsbestille t-skjorter og tynnere genser i nye farger med klubbens logo og klubbnavn.


22.06.17

Referat fra siste styremøte er lagt ut under "møtereferater".


13.06.17

Det er fortsatt 2 ledige valper etter Tista og Crosso. En hanne og en tispe. Det er lagt ut bilder av de to valpene på valpesiden.


11.06.17

Ser på muligheten for å bestille noen litt tynnere gensere med lang erm. Farge på herremodellen blir svart og damemodellen blir muligens også svart, da det er dårlig fargeutvalg på klær av god kvalitet. Skal også se på muligheten for å bestille rosa t-skjorter til dame hvis noen heller vil ha det.

Både langermet og t-skjortene har logo på brystet og Haldenstøverklubben bak på ryggen.

Ved interesse send mail til carrozo1@hotmail.com eller sms på 4820 0850. Det vil bli forhåndsbestilling av alle klær. Mvh Caroline Backman


10.06.17

Det er ledig 3 valper etter Telma Da og Storm. Se på valpesiden for mer info.


06.06.17

Det er laget en ny side for effekter som klubben selger.


05.06.17

Utstillingsresultater etter helgen er oppdatert.  Det er fortsatt ledig 3 hanner hos Ødeskaug etter Tista og Crosso. Bilder av valpene er lagt ut på valpesiden.

Det er også en ledig valp etter Nala og Storm hos Svarthe i Trønderlag.


28.05.17

Slevika´s Zorro til Morten Strøm ble BIR og BIS på Østfolds harehundklubbs utstilling i Mysen idag. Gratulerer med flott hund!

Det er fortsatt ledige valper etter både Tista og Nala. Se valpesiden for mer info.


23.05.17

Haldenstøverklubbens Årsmøte og treff er overstått etter en trivelig helg på Morokulien og Montebello camping.

Det er lagt ut både tekst og bilder fra treffet samt en oppdatering av styret, revisorer og valgkomite. Utstillingsresultater fra lørdagens utstilling er også lagt ut. Det var Slevika´s Zorro til Strøm som ble BIR på utstillingen og som endte opp på 4.plass i BIS.


Det er født 6 valper hos Thor M Karlsrud i Tyristrand etter Telma Da og Storm. Det ble 3 tisper og 3 hanner, født 22.mai. Det er så langt i år født over 30 valper, noe som er særdeles bra!


19.05.17

Da har helgen kommet for Årsmøte og Haldenstøvertreff. Håper mange tar turen innom Montebello camping for å delta på årsmøtet eller bare for å være med på grilling og sosialt samvær.


10.05.17

Det ble under RS i Norske harehundklubbers forbund valgt inn nytt varamedlem i avlsrådet.

Per Engen tar over etter Knut Johan Hoel.


08.05.17

Flere hunder har gjort det bra i utstillingsringen i helgen, gratulerer alle sammen!

Fint hvis resultater fra utstillinger blir sendt til carrozo1@hotmail.com.


03.05.17

Det er lagt ut en kjøpeavtale for oppdrettere, som vi henstiller alle til å bruke. (Den ligger under Avlsråd).

Minner også om påmeldingsfristen til utstillingen på Morokulien i forbindelse med årsmøtet og treffet. Fristen er 10.mai.


29.04.17

Det er født 9 valper i Trøndelag 28.april etter Nala og Storm. Valpesiden er oppdatert.


27.04.17

Alle valper etter Tessa og KG Ask er solgt.


24.04.17

Årsberetning 2016 fra styret og saksliste til årsmøtet er lagt ut under "treff".


22.04.17

Jaktprøveresultater for sesongen 2016-2017 er lagt ut.

Utstillingsresultater fra 2016 og 2017 er oppdatert.


12.04.17

Det er født 5 valper etter Tista og Crosso den 12.april. Det ble 2 tisper og 3 hanner.

Ønsker alle en riktig God Påske!


03.04.17

Informasjon om årsmøte og treff i Haldenstøverklubben er nå lagt ut.


26.03.17

Nala er bekreftet drektig etter parringen med Storm. Tista er også bekreftet drektig etter parringen med Crosso, så dette ser ut å bli ett bra år med tanke på valpeproduksjonen.


21.03.17:

Det ble i helgen gjennomført parring mellom Thelma Da og Storm. Valpesiden er oppdatert.


07.03.17

Tyra og Crosso er parret den 6/3-17. Valpesiden er oppdatert.


04.03.17

Valpesiden er oppdatert med en ny planlagt parring mellom Toya og Monty. Det er lagt ut bilder av tispene som skal parres.


27.02.17

Ny hund er lagt til på hannhundlisten. Finn til Leif J Østby.


23.02.17

I natt ble det født 11 valper hos Peder Arnt Næs etter Tessa og KG Ask. 7 tisper og 4 hanner.


17.02.17

Klubbmesterskapet 18/2-17 er avlyst. Ingen påmeldte hunder.


09.02.17

Parring er foretatt mellom Tista og Crosso 6/2-17. Valpesiden er oppdatert.


08.02.17

Referater fra styremøter vill fra nå av bli lagt ut på nettsiden. Referatene redigeres noe før publisering da ikke alt skal leses av alle.

Sjakk til Øyvind Larsen har jaget til 1 ÅP hare i helgen, Gratulerer.

Det nærmer seg parring mellom INT UCH Krøsa Maija og NJ(R)CH Sofus.

Medlemsblad og innvitasjon til klubbmesterskap sendes ut til medlemmene denne uka.


02.02.17

Sara til Vera og Jan Willy Halvorsen har i vinter jaget til 2x 1ÅP og er med det klar for eliteprøve.

Medlemsblad er trykket og er snart å finne i postkassa, beklageligvis litt forsinket pga problemer med frakt fra trykkeri.


04.01.17

Godt nytt år!

Avlsrådet og styret har i felleskap besluttet at prosjektet med innkryssing av foxhund avsluttes. Avgjørelsen er tatt på bakgrunn av stor skepsis fra flere medlemmer.


21.12.16

Haldenstøverklubben ønsker sine medlemmer en riktig God Jul og Godt nyttår!


12.12.16

Innkryssing med Finskestøver Kg Ask og Haldenstøver Tessa er nå godkjent av NHKF og NKK.

Valpesiden er oppdatert.


28.11.16

Hannhundliste er oppdatert.

Haldis er inseminert med Keiser i helgen som var, så da håper vi det resulterer i valper på nyttåret.

Caroline Backman og Raymond Bråten oppdaterer fra nå av denne nettsiden. Send gjerne en mail til en av oss hvis det er noe dere vill ha publisert f.eks resultater eller bilder.


24.11.16

Vi gratulerer Jan Willy Halvorsen og Boris med 1.EP og flott innsats i NM for støvere.

To hunder har blitt "Norsk vinner 2016" på Lillestrøm, BIR Haldis til Svein Ivar Larsen og BIM  Starlight Express til Anja Gylder Corneliussen.

Det er planlagt parring mellom Haldis og Keiser i disse dager.

Listen over planlagde parringer er oppdatert.


30.09.16

Vi gratulerer Caroline Backman og N.SE.UCH NJCH Monty med 1.pr og 2.plass på "Damekampen".

Gratulerer også til Anne Røise og NJCH Lise, som fikk en 3.pr og en 5.plass. Totalt 13 støvere deltok.


09.08.16

Oppdatert utstillingsresultater.

Oppdatert valepsiden. Dessverre gikk Tista tom, og pr i dag er det ikke planlagt flere parringer i år. Valpene fra Haugom og Thorsen er levert til sine nye eiere. Vi ønsker de nye eierene velkommen i Haldenstøverklubben!


Årets "Farmen" på TV2 er lagt til Østfold, og årets farmenhund er en Haldenstøver – Geitmyra'sAlma.


06.07.16: Oppdatert resultatsidene.

Endret e-post til leder av avlsrådet.

Håper alle får en fin sensommer, det er ennå noen utstillinger igjen - dersom du er ute etter en premiering for å få startet på jaktprøve til høsten. Sjekk NKKs terminliste.Ny parring på gang. Tista løper nå, og skal parres med Storm til Grønstad.

Oppdatert utstillingsresultatene.31.05.16: Årsmøtet og treff vel overstått. takk for hyggelig lag i Trøndelag. Sidene "treff", "styret" samt årskonkurranser er oppdatert.


24.05.16: Fire valper kom I natt hos Thorsen, så da har årets første haldenstøvervalper kommet til verden.

Ellers er det bare å gratulere med flotte utstillingsresultater. TIM til Hansen er nå fullcertet, og ble BIS på Hadeland. RR TESSA til Næss ble BIS på Vindfjelltunet, og NUCH NJCH MONTY til Backman fikk cert i Sverige, og er med det Svensk Utstillingschampion.

Til helgen er det årsmøte, vi håper å se mange av dere der. Sakliste og årsmelding ligger ute på siden "treff". Ta med stoler og varmt tøy, da vi holder oss utendørs i år.

Oppfordrer også alle til å ta med en liten gave til lotteriet. Vi sees!


22.04.16: I disse dager dumper "Haldenstøver'n" ned i postkassa til medlemmene. I bladet finner du giro for innbetaling av medlemsavgift, samt innkalling til årsmøte.


26.03.16: En riktig god påske ønskes alle Haldenstøvervenner!

Det er nå gjennomført tre parringer - se valpesiden for mer informasjon.


I mars skiftet vi webhotell, så nå skal sidene være "surfbare" på nettbrett og mobil.

Alt innhold er flyttet over, og det er lagt ut stamtavler på parringene.